Am fost foarte norocoasă să am atât timp la dispoziţie încât să mă pot bucura de copilaşii mei. Fiecare sunet, mişcare, zâmbet… eu am fost acolo,cu ei…
_BB_3094
Contează foarte mult să fii aproape de ei în primele luni de viaţă. Stai cu ei, un an, doi si apoi trebuie sa ii mai lasi si la bunici, creşă, gradinita şi ce alte opţiuni ai. Toate acestea pentru a începe sa înveţe să socializeze, mie una îmi vine să stau non-stop cu ei, însă ştiu, simt că trebuie să înceapă să înveţe să se descurce şi în alt mediu, să exploreze, să cunoască noi oameni, să socializeze…
Screenshot_2015-09-25-13-48-41
Cu venirea primului copil simţi cum o altă lume începe pentru tine, o lume fascinantă şi minunată, pe care am reuşit să o redescopăr o dată cu el, cu Mihăiţă.
Prima băiţă, prima zi de hrană solidă, prima noapte împreună, prima lui jucărie, prima criză de plâns, prima strângere de deget, primele ore de joacă împreună. Toate aceste momente, trebuie să le apreciezi şi să te bucuri de ele alături de micuţul tau.
IMG_7890
Acum, cu Maria lucrurile îmi par mai uşoare pentru că am o oarecare experienţă, deşi există mari diferenţe între ei. În primul rând Maria e fetiţă, e mai liniştită, mai atentă, dar nu mananca la fel de bine cum manca Mihaita in primul an, la el diversificarea a fost floare la ureche…acum cu Maria este o adevarata lupta )
Prima privire a ei, în momentul de după naştere a fost cea mai specială. Ştiaţi că bebeluşul te poate vedea? Îţi poate vedea ochii, nasul şi gura dar totuşi fără culori.

Am pregătit din timp sac plin cu răbdare…dar nu l-am consumat pentru că iubirea lor te face să uiţi de tot ce există în jurul tău. Probleme, muncă, discuţii şi multe alte lucruri din viaţa unui adult. Toate aceste greutăţi dispar în faţa ochilor care te privesc cu atât de multă dragoste.

Da, pot spune că sunt o norocoasă! Am reuşit să fiu alături de ei atunci când au descoperit lumea si sper sa pot fi langa ei cat de mult timp posibil!