1. Sa merg mai des la studio pentru a termina cat mai repede Albumul  la care lucrez…
  2. Sa scriu mai des pe blog – pregatiti-va, caci am cateva idei pe care abia astept sa le pun in practica si sa va povestesc si voua despre ele.
  3. Sa imi fac un refresh al garderobei – am constatat ca am multe haine pe care nu le mai port, insa care imi aglomereza dulapul si imi fac alegerile vestimentare sa fie dificile. Cum timpul petrecut alaturi de Mihaita si Alexis imi ocupa mai toata ziua, am apelat la un specialist, Irina Markovits. Irina ma va ajuta sa renunt la piesele ce nu ma mai reprezinta si reimprospatez garderoba!  Abia astept… !!!
  4. Sa merg mai des la Worldclass unde antrenorul meu ma asteapta cu o serie de exerctii care sa ma modeleze si sa ma tonifieze… O sa le vi le povestesc si voua pe blog.
  5. Sa imi vopsesc parul in stilul ombre si poate o tunsoare noua.
  6. Sa citesc o carte … nu am mai citit de cateva luni bune si mi-e dor sa pun mana pe o carte buna. Aveti vreo recomandare?
  7. Sa planuiesc petrecerea de 1 an a Mariei! 🙂
  8. Sa ma vad mai des prietenii  din Asociatia Clubul Mamicilor – Ce spuneti de o serie de workshop-uri? Ce anume v-ar interesa sa discutam?
  9. Sa zambesc mai des – voi stiati ca daca zambim vom fi mai fericiti? Nu prea stiu sa va explic fizica si psiholigia din spatele afirmatiei acesteia, dar filmuletul asta cred ca o sa va lamureasca.
  10. Sa imi cumpar o pereche noua de jeansi sau asta? Hmmm. Sau poate asta? Nu nu, asta. :)) Voua care va place ce mai mult?
Va Pup!