Am spus asta de mai multe ori… eu sunt impotriva chirurgiei estetice, chiar cred ca tarie ca suntem frumosi asa cum am fost creati. Insa, pentru orice femeie, tratamentele cosmetice care sunt  non-invazive sunt folositoare si chiar ajuta sa ne mentinem tenul frumos… Sunt de acord cu chirurgie estetica in alte situatii, cand este situatie medicala, nu doar pentru ego-ul nostru… dar asta este alta discutie 🙂

Cu siguranta, mai ales noi, fetele, ne dorim sa ne pastram cat mai tinere si frumoase pentru totdeauna, insa la un moment dat avem nevoie de putin ajutor in acest sens, asta pentru cine isi doreste bineinteles…

Astazi vreau sa va vorbesc despre Procedura HydraFacial pe care am experimentat-o la Elos Skin&Laser Center.

Tratamentul HydraFacial este non-invaziv, non-chirurgical si ofera instant rezultate fara disconfort. HydraFacial este un echipament nou creat care combina simultan curatarea, exfolierea, extractia, hidratarea si protectia oferita de antioxidanti, rezultand o piele mai curata, mai frumoasa fara disconfort si timp de recuperare.

Pentru ca vreau sa va dau toate informatiile, va povestesc in continuare experienta mea sau mai exact in ce consta tratamentul:

  • Am ajuns la cabinet unde am fost intampinata de doamna doctor care mi-a pus cateva intrebari referitoare la tenul meu si starea mea generala de sanatate…
  • Am inceput procedura cu faza de curatare si exfolierein cadrul careia celulele moarte sunt eliminate, pentru a lasa o piele noua si sanatoasa.
  • A urmat faza de peeling cu acizi Hydrafacialce curata porii de impuritati si praf fara a irita sau leza tenul.
  • Am continuat cu extractia punctelor negrece se fac automat cu ajutorul unui vortex.
  • Apoi antioxidantii (cei care lupta impotriva radicalilor liberi ce ne agreseaza pielea. Ii gasim in Vitamina A si E sau in extractul de plante ca: rozmarinul, ceaiul sau semintele de castan salbatic) si acidul hialuronic sunt introdusi in piele prin Vortex-Fusion® pentru hranirea si protejarea tenului.
  • Ultimii pasi sunt utilizarea produsele HydraFacial Daily Essentials care ajuta la mentinerea rezultatelor pe o perioda indelungata si serumurile HydraFacial care tintesc diverse probleme ale tenului ca: arsuri solare, puncte negre si acnee, pori mariti, pete pigmentare, iregularitati texturale, imbatranire prematura, linii fine si riduri.

Am gasit si un video interesant care explica in detaliu tratamentul Hydra Facial … 🙂 Sper sa va placa si sa o incercati! Merita!

 

Va pup!

E.