Dragilor dragi, se pare ca weekendul asta si toata luna mai o sa avem parte de cateva evenimente foarte interesante (cele mai multe in Bucuresti, sper ca in curand sa apara din ce in ce mai multe si in provincie).

 

Primul pe lista mea si cel la care am mers si in anii trecuri este Art Safari, cea mai mare expozitie de arta din Romania. Anul acesta va avea loc in Palatul Dacia, o cladire superba din centrul vechi al Bucurestiului. Programul complet si informatii suplimentare gasiti aici.

 

ellie white evenimente must go spotlight(3)

 

Urmatorul must go in acest weekend este Spotlight – Festivalul Luminii. Acesta se afla la a doua editie si abia astept sa vad instalatiile si spectacolele de lumini. Prezentarea lor suna foarte bine si o puteti citi aici.

 

ellie white evenimente must go festivalul filmului european (2)

 

 Festivalul Filmului European este un eveniment dedicat cinefililor, sper ca v-ati luat deja bilete 🙂 Imi plac filmele europene pentru ca sunt mai complexe decat cele de la Hollywood, intriga este mai bine construita, iar filmele au in general ca teme probleme cu care ne confruntam zi de zi, noi oamenii obsinuiti.

 

ellie white evenimente must go etnorama(5)

 

Daca va fascineaza cultura altor tari, muzica si mancarea traditionala, atunci Etnorma este locul in care veti vrea sa va aflati in acest weekend. Programul complet si informatii despre participanti gasiti aici.

 

ellie white evenimente must go galerie de stil(4)

 

Pentru cei care locuiti sau sunteti in trecere prin Cluj, mai ales doamnele 🙂 ,  Galeria de Stil este locul unde sa va opriti, musai. Designeri si producatori romani isi vor expune minunatiile, nu are cum sa nu va faca cu ochiul ceva. Eu deja am ochit cateva piese de la Csilla Tulogdy si Fe[Male].

 

ellie white evenimente must go (1)

 

Si pentru ca cei mici sunt o parte importanta din viata mea si cred ca si a voastra (a celor care aveti copii deja), va invit la spectacolul de magie al Cristinei. Daca nu ati aflat deja cine este Cristina, atunci va invit sa urmariti filmuletul acesta. Zana magica i-a facut o vizita lui Mihaita 🙂 Biletele se pot comanda de aici.

 

Ne vedem la unul din evenimente?

Va pup!