Da!!! Imi place sa calatoresc! Stiu, nu s-ar parea, la cate sute de mii de kilometrii am parcurs in ultimii ani la concerte in mod normal as fi satula de calatorit. Insa acum, cu piticii parca este altceva, e incredibil sa vezi reactiile lor la locuri noi, oameni noi si mai ales sa ne relaxam impreuna.

Desi pare doar o banala plimbare  la munte, pentru mine este mult mai mult, simt ca acum se intampla momente pe care cu siguranta nu le vom uit prea curand si care lor le vor ramane in minte toata viata..

In week-end am fost la Brasov, am avut un concert acolo si a trebuit sa facem si o plimbare in natura, mai ales ca ne-am intalnit in Covasna cu bunicii celor mici, care erau la tratament acolo…

Ne-am plimbat prin Targu Secuiesc, unde am si mancat un gulas traditional, foarte, foarte bun. Apoi, am colindat padurile din jurul hotelului unde erau cazati parintii lui Doru si chiar am vazut peisaje minunate!

Mihaita a tinut neaparat sa ne arate unde este limita judetului si sa isi faca o poza de revista la cascada pe care am descoperit-o in padure… 🙂

Va recomand cu drag sa vizitati Covasna, noi vom reveni in curand si o sa va povestesc despre mai multe locuri din zona.

Pana atunci va las cu cateva poze.

Va pup!!!

E.

 

Ellie White Covasna Turism Vacante  ellie white 6

Ellie White Covasna Turism Vacante

Ellie 8

Mihaita Covasna 1

Ellie White Covasna Turism Vacante