De cand am devenit mama si inca de cand ma pregateam sa fiu si eram insarcinata cu Mihaita, am inceput sa citesc foarte mult si sa cer informatii despre ce inseama sa fii parinte. Pentru mine a fost foarte important sa stiu dinainte la ce sa ma astept si sa fiu pregatita.

M-am bucurat atunci cand Irina, de la Qbebe mi-a propus sa impartasesc si cititorilor nostri exprienta mea pentru ca as vrea sa ajut cat mai multe mame sa constientizeze importanta informarii, mai ales ca acum avem atatea posibilitati de a face acest lucru.

1. Ești implicată în mai multe proiecte, inclusiv în administrarea site-ului elliewhite.ro. Cum reușești să faci față provocărilor zilnice? Cine te ajută?

Da, într-adevăr, trebuie să mă implic în toate proiectele care mă vizează, pentru că doar așa pot fi la curent cu toate noutățile, schimbările, orice este bine pentru mine și pentru proiectul Ellie White.
Până de curând aveam bonă, dar de câteva săptămâni suntem părinți cu normă întreagă ! :-)) Mihăiță merge la grădiniță, iar eu mă descurc între orele în care doarme Maria să îmi fac treaba. Când am înregistrări, emisiuni sau evenimente, Doru este cel care preia toate sarcinile și stă cu Maria sau Mihăiță. Este greu, dar trebuie sa ne descurcăm. 🙂 Asta cel puțin până reușim să găsim o altă bonă care să fie ok pentru noi.

Ellie White Interviu Q Bebe - mama (3)

2. Ce anume te-a determinat/inspirat să introduci secțiunea destinată mămicilor din site?

Faptul că eu sunt mămică la rândul meu m-a determinat să introduc această secțiune. Și eu am fost o mămică ce nu reușea să își dea seama întotdeauna care informație este bună și care nu. Am vrut să povestesc mămicilor experiențele mele atât din timpul sarcinii, cât și de după sarcină, astfel încât să înțeleagă mai bine aceste procese prin care trec, să știe că nu sunt singure în această călătorie și, sper ca prin experiențele trăite de mine, să ajut o mămică sau viitoare mămică să aibă parte de toată informația de care are nevoie.

3. Cum reușești să îmbini activitatea profesională cu programul copiilor?

Este mai complicat să faci acest lucru în momentul în care ai doi copii și un job puțin mai atipic, pentru că noi lucrăm ziua și de multe ori și noaptea, dar ne descurcăm așa cum putem. Încercăm să ne îmbinăm programul lor cu al nostru, ne adaptăm și dacă este cazul, mergem și împreună … Așa facem uneori și la concerte, mergem toți patru. Mihăiță este cel mai extaziat, pentru că îi place tare mult pe scenă. La unul dintre concerte s-a urcat pe scenă și a cântat o melodie cu mine, iar când a trebuit să coboare de pe scenă a început să plangă  … 🙂

Ellie White Interviu Q Bebe - mama (1)

Ellie White Interviu Q Bebe - mama (4)

4. Cum crezi că te ajută cunoștințele acumulate în activitatea profesională în rolul de mamă? Dar cele de mamă în activitatea profesională?

Este o vorbă frumoasă pe care cred ca o știți: “cât trăiești, înveți!”. Se aplică foarte bine și în cazul meu, pentru că tot ce am experimentat și învățat până în momentul în care am devenit mamă m-a ajutat să-mi înțeleg altfel rolul. Am învățat că nu trebuie să fiu șefă pentru copiii mei, ci un om în care ei să poată avea încredere oricând, un om pe care se pot bizui că le va fi alături în orice moment, o persoană care îi iubește necondițonat și care speră să îi învețe să se descurce în viață poate mai bine decât a făcut-o ea la rândul ei, iar rolul de mamă mi-a oferit, în afară de multă bucurie și împlinire, liniște sufletească și foarte multă inspirație pe partea de muzică. Prin copiii mei învăț să-mi stăpânesc emoțiile și să fiu mai înțelegătoare și mai răbdătoare.

 

Restul interviului il puteti citi aici 🙂 

 

Va puuup!

Ellie.