Zicala asta, sincer, se aplica in multe cazuri. Mie mi s-a parut mai cuprinzatoare pentru ce subiect am vrut sa dezbat.
Eu cu Doru am o relatie destul de echilibrata as spune eu. Nu e relatia perfecta, dar nici nu tindem spre perfectiune. Suntem prieteni inainte de toate. Asta inseamna ca ne spunem orice, glumim despre orice subiect care ar putea fi tabu pentru multe cupluri, suntem alaturi unul de celalalt in orice situatie, si in special, avem incredere unul in celalalt.

Hmm… si cu asta cred ca am atins o coarda sensibila…
Ok, multe cupluri spun ca au incredere unul in celalalt, dar ce inseamna asta? Pai, sa va spun ce inseamna in cazul nostru. Increderea noastra consta in faptul ca ne oferim libertate. A-i oferi unui barbat libertate, adica a nu-l ingradi de teama ca la fiecare pas facut fara tine, va “poposi” in alta parte, este cea mai puternica arma a unei femei.

Ellie White iubire gelozie cuplu (2)

Ellie White iubire gelozie cuplu (5)

 

Iata cateva sfaturi pentru o relatie frumoasa, nu perfecta!

  • In primul rand, asigura-te ca esti cu persoana potrivita! Degeaba il iubesti sau o iubesti daca el sau ea nu are ochi pentru tine, nu?
  • In al doilea rand, fii sincer sau sincera cu tine si vezi daca te simti bine in compania partenerului tau sau a partenerei. Gandeste-te daca va vedeti impreuna si peste 10 ani, daca ii poti suporta tabieturile (pleoscaiturile, suflatul nasului, sforaiturile, epilatul, machiajele, glumele proaste la care radeai la inceputul relatiei, dezordinea sau ordinea excesiva, etc.) fara sa-ti vina sa-i dai o tigaie in cap! Daca raspunsul e da, atunci sunteti pe calea cea buna. Noi doi suntem impreuna de aproape 9 ani si am stat impreuna non stop vreo 5 fara sa ne plictisim unul de celalalt (acum, sincer, tanjesc dupa momentele alea cand ne urcam amandoi in masina si strabateam tara in lung si-n lat impreuna…).
  • Putina gelozie e buna, te face sa te simti iubit si apreciat. Multa gelozie nu e buna, te face sa te simti dominat, constrans, legat de un picior. Lipsa geloziei iar nu e buna, inseamna ca trebuie sa schimbi persoana, pentru ca sigur nu esti in centrul atentiei partenerului care va fi tot timpul in cautari.
  • Daca il iubesti, lasa-l sa plece! Nu-i ingradi viata partenerului cu gelozia ta si cu lipsa ta de incredere in tine! Da, ai citit bine! Gelozia excesiva se naste din lipsa de incredere in tine in primul rand, lipsa de apreciere a ta la adevarata ta valoare, frustrari care se rasfrang asupra partenerului. Ofera-i libertate sa plece. Daca se intoarce la tine, e al tau/a ta. Daca nu mai vine, inseamna ca nu a fost niciodata al tau/a ta si trebuie sa mai cauti.
  • Sunteti prieteni inainte de a fi iubiti? Va puteti.spune orice fara sa ridicati suspiciuni sau sa va suparati? Atunci sunteti bine!
  • Orice relatie are it’s up’s and down’s. Nimic in viata nu este perfect, deci a tinde catre o relatie perfecta este uneori un vis irealizabil.

Ellie White iubire gelozie cuplu (4)

Ellie White iubire gelozie cuplu (3)

Ellie White iubire gelozie cuplu (1)

Salopeta: Eva DVF | Sandale: Burberry

Geanta: Michael Kors 

Toate de la Sport Couture

Photos by Ciprian Strugariu

Voi ce spuneti…?
Va pup!