De ceva vreme vreau sa discut subiectul asta…

Va povesteam in postarile anterioare cum a fi mama, mi-a schimbat complet viata si nimic nu este mai important pentru mine decat micutii mei. Cu siguranta,  a deveni MAMA inseamna sa pui copiii pe primul plan si de cele mai multe ori parca nu mai ai timp de altceva.
Insa, din experienta mea, va spun, TREBUIE sa incerci sa iti gasesti timp pentru tine, ca si femeie, pentru o parte dintre ritualurile tale fie ca sunt de frumusete sau de relaxare, pentru sotul sau partenerul tau de viata.  

Toate acestea te vor face sa poti sa fii mai linistita, mai relaxata, cu siguranta mai increzatoare in tine si, de ce nu, te ajuta sa fii un parinte mai bun.

img_9615

Saptamana asta am reusit sa fac putin shopping online pe site-ul Seven Sins, sa “fug” la Clinica Elos pentru un tratament Cool Tech (puteti sa cititi aici articolul detaliat despre “criogenarea” mea 🙂  )  si sa imi programez sedintele de epilare definitiva.  Nu stiu daca stiti, dar in alaptare nu este indicat sa faceti acest tratament.

Cei de la Elos folosesc un aparat numit Primelase HR ce practic reprezinta o dioda laser cu cea mai mare putere de pe piata (3600 W). Atunci cand am inceput tratamentul, mi s-a explicat ca procesul de epilare definitiva cu laser depinde de caracteristicile pielii, ale parului, de tipul de caldura folosita, de cantitatea de enegie emisa, dar si de forma in care energia este emisa. Ce trebuie sa stiti insa, este faptul ca foliculii de par odata distrusi se pot reactiva, de aceea sunt recomandate sedinte de intretinere efectuate o data la 6-12 luni.  img_9608 img_9613

 

img_9636 img_9641

Din experienta mea, pot sa va spun ca tratamentul de epilare definitiva nu este deloc dureros, iar beneficiile sunt cu adevarat mari. Ca mama si artista, trebuie sa imi gestionez foarte eficient timpul, asa ca reducand drumurile si timpul petrecut la salon pentru intretinere m-au ajutat foarte mult.

Halat: Seven Sins | Body: Seven Sins

Hair: Adonis Enache

Locatie: La Maison

Photos by Mircea Netea

A fi mama nu inseamna sa renunti la a fi senzuala. A fi mama nu inseamna sa renunti la a fi feminina. A fi mama nu inseamna sa renunti la a fi femeie. Ci inseamna toate astea la un loc plus ceva mai mult, de care o sa va vorbesc data viitoare 🙂

Va Pup!

Ellie.

img_9602