Am primit intr-o zi un telefon. Eram invitata la petrecerea de “majorat” a trupei in care am functionat timp de 5 ani. Eram invitata sa cant alaturi de fosta trupa piesele care au fost numarul 1 in topurile din Romania. Bineinteles ca am acceptat, iar sambata seara am intrat in Beraria H, locatia concertului aniversar unde am fost intampinata de o mare de oameni incantati de ce va urma.
Fiind un concert aniversar, au urcat pe scena toate solistele care au cantat alaturi de baieti timp de 18 ani.
Prima care a incins atmosfera a fost Giulia. Cu piese ca “Nu”, “Regrete” si “Mi-e dor”, a inceput show-ul in forta si a inceput sa dea publicului ce si-a dorit sa auda : piese care le-au trezit amintiri dragi.

concert aniversar 18 ani dj project ellie white adela popescu giulia mira
Urmatoarea solista care a urcat pe scena a fost Adela Popescu care, la randul ei a facut valuri in multime.

concert aniversar 18 ani dj project ellie white adela popescu giulia mira

Dupa Adela am urcat eu. Publicul a fost in frenezie si a cantat alaturi de mine absolut fiecare piesa. “Soapte”, “Hotel”, Doua Anotimpuri”, “Privirea Ta” si “Sete de noi” au fost cele care au tinut publicul in picioare. Atmosfera a fost incendiara, iar reactiile pe masura. Telefoanele faceau o mare de lumina pe deasupra publicului, blitz-urile parand deja stroboscoape.

concert aniversar 18 ani dj project ellie white adela popescu giulia mira

concert aniversar 18 ani dj project ellie white adela popescu giulia mira
Ne-am distrat de minune, atat eu cat si publicul din fata mea.
Va las mai jos niste poze, ca sa vedeti si voi care a fost atmosfera de sambata seara de la concertul aniversar Dj Project din Beraria H.
Va pup,
E.

concert aniversar 18 ani dj project ellie white adela popescu giulia miraconcert aniversar 18 ani dj project ellie white adela popescu giulia mira concert aniversar 18 ani dj project ellie white adela popescu giulia miraconcert aniversar 18 ani dj project ellie white adela popescu giulia mira

concert aniversar 18 ani dj project ellie white adela popescu giulia mira concert aniversar 18 ani dj project ellie white adela popescu giulia mira concert aniversar 18 ani dj project ellie white adela popescu giulia mira