Mda, cam asa suna moda de azi..

Stateam sa ma gandesc cum, de unde si de ce s-a ajuns la extra pitiponceala de azi, cea pe care o vezi exagerat de mult la tv, pe strada, in cluburi, in mall-uri.. pretty much cam peste tot.

Si ce sa vezi..? Eu am ajuns la concluzia ca, “vinovatii” principali sunt barbatii! Va dati toti iubitori de natural, dar cand vedeti o femeie naturala, fara “adaosuri comerciale” fugiti ca dracu de tamaie! Pe social media le faceti terci pe toate acele amarate care, in disperarea de a fi placute sau de a fugi din mediul lor natural fac pe dracu-n patru si se imbuiba de silicon si botox, dar seara va pozati cu cea mai bombata dintre toate, le plimbati cu masinile voastre luxoase ( sau nu), intretinandu-le astfel fantezia bietelor credule cum ca, l-au prins pe Dumnezeu de picior si s-au scos pe viata.

Putini barbati mai apreciaza femeia pentru frumusetea interioara si o iubesc chiar si a doua zi cand se trezesc langa ea si o vad cu parul ciufulit, fara machiaj, cu riduri sau cu ochii umflati. Foarte putini sunt cei care, la o asa priveliste isi iau femeia in brate si ii spun “te iubesc asa cum esti!”

 

Ei sunt barbatii care merita! Merita tot efortul, tot compromisul, pentru ca ei voi fi cei care iti vor fi alaturi mereu, in cele mai frumoase momente cand radiezi si esti superba, dar si in cele mai negre zile ale tale cand arati ca muma padurii.

El este cel care iti va fi partener de nadejde de-a lungul vietii, cel care iti va  masa picioarele cand vei fi insarcinata, cel care va fugi la 3 noaptea sa-ti ia inghetata cand ai pofte, este cel care te va tine de mana cand vei aduce pe lume copilul vostru, este cel care va da totul pentru tine.

Dar, asa cum astfel de barbati sunt rari, chiar pe cale de disparitie, asa sunt si femeile adevarate. Si la ce ma refer aici..? Ma refer la femeile care in primul rand se respecta ele pe ele insele, sunt cele care se iubesc asa cum sunt si nu vor sa faca nici o schimbare pentru nimeni ( poate doar pentru ele ), sunt cele care nu accepta compromisuri doar de dragul compromisului, ci o fac pentru ca au incredere in ele si stiu cand sa lase de la ele si cand sa se tina tari pe pozitie; sunt acele femei care stiu sa fie alaturi de barbatii lor atunci cand acestia au mai mare nevoie de ele, sunt acele femei care emana putere doar prin simpla lor prezenta, si nu au nevoie de finantele barbatului pentru a arata asta.

Stiu ca tineretea ( a se intelege lipsa de experienta ) este cel mai mare dusman al unei femei, dar nu trebuie sa va lasati prada emotiilor, sa nu deveniti sclava banului ( si mai rau, a banului unui barbat ), ci sa fiti puternice pentru ca sunteti puternice, sa fiti stapane pe voi si va focusati pe dezovltare personala, sa deveniti cea mai buna varianta a voastra, nu a imaginii unui om care nu va cunoaste, nu va apreciaza si nu va iubeste pentru ceea ce sunteti!

Deci, girl power fetelor!

WE CAN DOI IT ALL! 😉