Stiti vorba din batrani: “tara arde si baba se piaptana”?

Cam asa e treaba si cu acest Referendum!

Nu mai conteaza ca tara n-are spitale, ca mor oamenii cu zile infectandu-se in unitatile sanitare, ca vor fi disponibilizate 4000 de persoane din invatamant, nu conteaza ca sunt someri peste tot, ca batranii sunt arestati pentru ca vand patrunjel pentru a face un leu in plus pe langa pensia mizera pe care o au dupa o viata de munca.  Nu mai conteaza nici faptul ca sunt abandonati zeci de copii in spitale fara nici o repercusiune asupra “parintilor iubitori”…  Nu mai conteaza absolut nimic din ce merge rau in tara asta decat faptul ca NU SCRIE IN LEGE negru pe alb ca familia “traditionala” trebuie sa fie formata din barbat si femeie.

Asta este problema arzatoare a acestei natii care “traieste fara grija zilei de maine”, insa cu preocuparea unei singure si arzatoare situatii pe care trebuie sa o rezolve!

Mi se pare absurd sa incerci sa le iei unor oameni niste drepturi de care oricum nu beneficiau, iar asta cu o propaganda infama si hidoasa. Totul sub pretextul ca daca doua persoane de acelasi sex vor putea sa se casatoreasca vor putea avea, in viitor, si dreptul de a infia un copil.

O idee pe cat de nebuneasca, pe atat de ireala, avand in vedere faptul ca un cuplu obisnuit format dintr-un barbat si o femeie se chinuie ani de zile sa adopte un copil in acest sistem corupt si bolnav.

De unde ura aceasta lansata intr-o singura directie? De ce se cheltuie atatia bani pe un Referendum care nu are nici o importanta? De ce acum? De ce ne cearta Europa pentru ceea ce facem, iar noi stam cu ochelarii de cal si ne prefacem ca nu e nimic gresit in asta?

Cu milioanele de euro cheltuite pe aceasta “lege a urii” s-ar putea face multe alte lucruri benefice tarii. S-ar putea echipa spitale, am putea aduce scolile din Romania in secolul XXI, am putea face strazi, am putea ajuta niste batrani, am putea face atatea lucruri bune!

Nu cred ca persoanele gay ne vor putea schimba perceptia asupra iubirii, nu cred ca pot infuenta personalitatea unui copil, nu cred ca vor transforma copiii in alte persoane gay, nu cred nimic din ce se spune.

Cred insa ca iubirea iese invingatoare, cred ca ura e cea mai rea boala a umanitatii, si numai daca ne vindecam de boala asta vom putea exista in armonie si unitate.

Referendum-ul asta e o gluma, si una foarte proasta. O manipulare urata din partea unor persoane cu prea putina educatie, care chiar cred ca tot ce zboara se mananca. Acest Referendum este o indemnare la separatisme si da mana libera la o serie fapte de ura, iar totul in numele legii.

Va rog, inainte de a face orice, ganditi! Analizati situatia, ganditi pentru voi, nu pentru altii, vedeti ce si cum va afecteaza situatia, si pe urma actionati. Nu cum va spun altii, ci cum va dicteaza inima.  Nu va lasati manipulati de orgoliile altora, nu fiti marionete in lupta unor specimene, fiti inteligenti!

Eu NU voi merge la referendum, pentru ca nu cred o iota din ce spune propaganda asta si pentru ca nu vreau sa fiu responsabila de durerea unor oameni care nu mi-au gresit cu absolut nimic.

#iubireanusevoteaza