Hello guys!

Dupa cum sper ca ati aflat deja, am lansat de curand un single nou alaturi de Hafex , piesa pe care o puteti asculta aici. Povestea piesei este insa una destul de intersanta. Am lucrat la acest proiect de pe la inceputul anului, iar o prima varianta era gata de lansare din vara. Insa, din mai multe motive, lansarea a tot fost amanata.

Intre timp, am schimbat si versurile, pentru a putea transmite un mesaj de care sunt sigura ca au nevoie foarte multe persoane in aceasta perioada. Desi anul acesta a fost un an foarte ciudat, desi multi dintre noi ne-am blocat in case si am asteptat cuminti finalul carantinei, desi multi ne-am pierdut business-urile si unii chiar sanatatea psihica in aceasta perioada, eu am vrut sa va spun ca nu e totul pierdut si ca fiecare dintre noi isi poate regasi puterea interioara pentru a putea merge mai departe. Totul tine de noi, de atitudinea noastra, de puterea noastra de a depasi momentele dificile si de a incerca sa nu ne lasam doborati deperioadele grele din viata noastra.

Prin urmare, toti suntem lei, trebuie doar sa ne regasim ragetul interior si forta de a ne lupta cu orice vine sa ne darame. Toti suntem pasari care se pot inalta deasupra problemelor si le pot privi de sus ca pe niste fire de praf. Orice ar veni in calea noastra, avem metodele necesare pentru a le depasi, si puterea interioara de a iesi invingatori. Asa ca, descopera-ti puterea din tine, “be stronger, be wiser” si fii the best you can be!

Pe tine cum te-a afectat perioada asta?

Te-ai regasit in versurile noului meu single..?

Va pup,

E.