Salutare dragilor.

Ieri am lansat cel mai recent single al meu intitulat “Flori de mai”. Si, desi piesa a fost foarte bine primita, multi dintre voi m-ati intrebat de ce am scris despre “flori de mai” in februarie.

Pai, asa cum am crezut ca s-a inteles, titlul este sugestiv.

Tema piesei este una a iubirii, iar florile de mai reprezinta speranta, exact asa cum luna mai inseamna sfarsitul primaverii si inceputul verii in forta.

Cum stiti deja, toate piesele mele au ca si tema iubirea, in toate formele ei. Fie ca este vorba de iubire care te implineste sau iubire care te face sa suferi, subiectul este acelasi. In iubire ne regasim cei mai multi dintre noi, in diferite etape ale ei. Iar piesa “Flori de mai” reprezinta iubirea pierduta, cu speranta regasirii.

Imi plac foarte mult metaforele, si din aceasta cauza le-am folosit pe tot parcursul piesei. Si, in aceasta piesa am facut si un joc de cuvinte si am integrat pe tot parcursul piesei titluri ale pieselor vechi cu care am ajuns la urechile voastre; sper ca ati ascultat cu atentie versurile si v-ati dat seama la ce piese am facut referire.

La aceasta piesa am lucrat cu Andy Platon, cel cu care am lucrat si la piesele lansate anul trecut, iar clipul a fost regizat de Silviu Mandroc. Echipa cu care am lucrat la realizarea acestui videoclip este echipa cu care colaborez de ani intregi, si tin sa le multumesc fiecaruia in parte pentru tot ce am realizat impreuna. De styling s-a ocupat Magda Mohamed, make-up-ul a fost facut atat de frumos de Romelia Pelin, de hair-style s-a ocupat Ilina Dumitru, iar de intreaga productie s-a ocupat cu profesionalism Doru Tinca. Va multumesc tuturor pentru o colaborare de exceptie!

Daca nu ati apucat inca sa vedeti videoclipul piesei “Flori de mai”, il aveti mai jos 🙂

Va pup,

E.