A-i reprosa unei persoane ca s-a schimbat mi se pare ca este, din punctul meu de vedere, o aberatie. Oamenii ca si specie sunt meniti schimbarii, inca de cand am coborat din copac.:-)

Fie ca iti schimbi stilul alimentar de-a lungul vietii sau stilul vestimentar sau chiar parerile si opiniile, totul este o schimbare.

Si este normal sa fie asa, de vreme ce toti tindem catre o versiune mai buna a noastra.

Pe mine personal, faptul ca am avut norocul de a-mi urma pasiunea, m-a dus intr-un mediu agitat, aglomerat, frumos si urat in acelasi timp, un mediu care m-a schimbat, intr-adevar.

ellie-white-cum-m-a-schimbat-celebritatea-3

ellie-white-cum-m-a-schimbat-celebritatea-4

ellie-white-cum-m-a-schimbat-celebritatea-6

Dar in ce mod m-a schimbat mediul asta?

  • sunt in primul rand mai atenta la ce mananc, ma preocupa mai mult sanatatea mea si bunastarea mea.
  • mi-a schimbat perceptia despre viata in general, avand sansa sa calatoresc si sa vad diferite stiluri de viata, sa gust din placerile vietii culinare a mai multor tari, sa ma plimb pe strazile oraselor din Europa unde nu speram sa ajung vreodata, sa strang mana unor straini si sa legam prietenii frumoase.
  • mi-a schimbat parerea despre prieteni si prietenii, in sensul ca acum sunt mult mai selectiva cu persoanele care intra in cercul meu de prieteni. Putini, dar alesi este motto-ul meu! 🙂
  • mi-a schimbat stilul vestimentar. Fiind intr-un mediu unde imaginea conteaza, m-am adaptat stilului si m-am schimbat. Am investit bani in imaginea mea si incet incet (nu dintr-o data, si nu ieftin), m-am integrat.
  • mi-a schimbat atitudinea. Ani la rand m-am luptat cu timiditatea si nesiguranta, dar mediul acesta si bun si rau m-a facut sa-mi depasesc conditia si sa fiu mai increzatoare in mine si in fortele mele. Faptul ca vezi uneori o masa imensa de oameni care te aplauda si canta alaturi de tine sau care iti scriu pe retelele de socializare spunandu-ti ca esti idolul lor este cel mai bun terapeut. Si normal, te schimbi, cresti ca si persoana. Uneori, aceasta imagine noua a mea, aceea a unei femei increzatoare in ea a fost interpretata drept fita, privitoare de sus si ironica, insa in momentul in care persoanele carora le-am dat aceasta impresie m-au cunoscut, au vazut ca de fapt nu e asa si e o impresie eronata.

ellie-white-cum-m-a-schimbat-celebritatea-10

ellie-white-cum-m-a-schimbat-celebritatea-8

ellie-white-cum-m-a-schimbat-celebritatea-7

ellie-white-cum-m-a-schimbat-celebritatea-5

ellie-white-cum-m-a-schimbat-celebritatea-2

ellie-white-cum-m-a-schimbat-celebritatea-1

ellie-white-cum-m-a-schimbat-celebritatea-9

Sacou C&A | Pantaloni Zara (similar aici)

Geanta Armani – Collective Store | Pantofi Zara (similar aici)

Ceas Daniel Wellington | Cercei Bon Bijou 

Hair: AdyStudio

Photos by Mircea Netea

In ce mod NU m-a schimbat celebritatea insa: NU mi-a schimbat atitudinea fata de familie si prietenii vechi din copilarie. Nu ma cred superioara nimanui si nici nu incerc sa arat ca eu sunt buricul pamantului. Atitudinea mea fata de cunostintele vechi si familie a ramas aceeasi.

Sunt acelasi om simplu care stie de unde a plecat si unde a ajuns, nu am uitat valorile cu care am fost crescuta si nu am uitat cine sunt! 

Viata mea s-a schimbat enorm si eu o data cu ea!